Sobre mi

El meu nom és Jose Imanol Uribe Cornelles, però em podeu dir Imanol. Vaig néixer un 30 de gener de 1987 a la ciutat de Mèxic D.F., però des del 1992 visc a Barcelona, en el fantàstic barri de Poblenou.

La meva aventura amb la imatge va arribar des de ben petit, col·leccionant cromos, mirant infinitat de revistes i àlbums familiars i de més gran, amb les visites a museus o galeries i més revistes i àlbums. Fins al punt de fer-me d’aquesta pregunta, una qüestió vital.

Com funciona una imatge?

Vaig buscar les respostes a Belles Arts a la Universitat de Barcelona. Però aquest va ser només una part del camí, en mig de la carrera vaig adonar-me’n que la meva autèntica vocació era la fotografia. Necessitava descobrir que més em podia oferir aquest artefacte, que amb molts esforços i estalvis vaig adquirir. Llavors vaig accedir al Grau de Fotografia que imparteix l’ Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.

Desprès de molt estudiar i de totes les aventures viscudes aquests anys, puc afirmar que la fotografia encara en guarda molts secrets. I aquí estic, per seguir descobrint.

L’altre de les meves passions és l’esport, tot i que no sóc gaire manyà practicant-lo, li dedico molt de temps com entrenador i jugador de bàsquet. I per aquí, combinant les meves dos grans passions, trobaré el meu camí de la fotografia.

Però com veureu a la meva pàgina web, m’apassiona tot tipus de fotografia i dono el màxim en cadascun dels projectes que realitzo.

Espero que gaudiu mirant les meves fotografies, com jo al fer-les i si voleu, no dubteu en contactar amb mi.